Het bestuur van de LOPV nodigt u van harte uit op onze jaarlijkse Algemene Ledenvergadering op

Woensdag 27 juni

Locatie: Veiligheidsmuseum PIT
Adres: Schipperplein 4, 1315 SB in Almere
Inloop : 18.00 uur
Aanvang: 19.00 uur
Einde: ± 21.30 uur

Locatie

De ALV vindt dit jaar plaats in het PIT veiligheidsmuseum in Almere. Via https://www.pitveiligheid.nl/ kunt u meer informatie vinden over dit museum. Voorafgaand aan de ledenvergadering kunt u rustig een kijkje nemen in het museum en alles bekijken. Het museum staat in het teken van de (geschiedenis van de) politie, brandweer en ambulance. 

Algemene Ledenvergadering

We blikken terug op het afgelopen jaar, waarin opnieuw veel is gebeurd. We nemen met u de jaarrekening door en leggen hierover aan de leden verantwoording af. Voorafgaand aan de vergadering liggen de financiële stukken voor u ter inzage.

Bijpraten

Het bestuur is kijkt redelijk tevreden terug op 2017. Maar laten we eerlijk zijn, op verschillende onderdelen is nog niet de vooruitgang geboekt die we allemaal gehoopt hadden. We gaan met u de verschillende ontwikkelingen binnen de voorbereidingsgroepen langs en praten u bij over zaken als rechtspositie, het inzetkader, vrijwilligersmanagement, werving en opleidingen. Verder informeren we u graag over de verschillende ontwikkelingen vanuit de eenheden, o.a. via onze eenheidsvertegenwoordigers.

Bestuurswisselingen

Tenslotte vindt er een kleine bestuurswisseling plaats. Berndt Rif zal aftreden als secretaris en verder gaan als algemeen bestuurslid. We willen hem tijdens de ALV danken voor zijn inzet. We stellen de ALV voor om ook een nieuwe secretaris te benoemen: Jordi Wientjes. Jordi is op dit moment al algemeen bestuurslid. 

Aanmelden

In verband met de locatie en de catering verzoeken we u nadrukkelijk om zich per e-mail aan te melden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Vanaf 18.00 uur staat er dan voor u, indien gewenst, een eenvoudige maaltijd klaar. Kent u politievrijwilligers die nog geen lid zijn, maar wel graag eens langs willen komen? Neemt u ze gerust mee, ze zijn van harte welkom!

Borrel

Na afloop van de vergadering vindt er voor alle aanwezigen een borrel plaats. We willen dan graag van de gelegenheid gebruikmaken om met u ervaringen uit te wisselen en eventuele vragen te beantwoorden.Graag tot ziens op 27 juni!

Met vriendelijke groet,

Michael Sijbom
Voorzitter