Fijn dat u lid wilt worden van de LOPV. Hiermee maakt u het voor ons, als beroepsorganisatie van en door de politievrijwilligers, mogelijk om ook namens u onze belangen onder de aandacht te brengen van beleidsmakers en betrokkenen.

Er zijn steeds meer redenen om u aan te sluiten bij de steeds groter wordende familie van politievrijwilligers:

  • We boeken resultaat. Zo hebben we ons succesvol ingezet voor de omzetting van volontairs tot ambtelijk politievrijwilliger
  • We houden u op de hoogte van ontwikkelingen
  • We organiseren leuke informatiebijeenkomsten met politievrijwilligers uit het hele land

Word dus nu lid van de LOPV en ga naar het inschrijfformulier.

Hoe werkt het?

Om lid te worden moet u ons inschrijfformulier invullen. Dit doet u door hier te klikken.

Als u uw gegevens hebt ingevuld en opgeslagen, dan krijgt u per e-mail een bevestiging van uw aanmelding. Tevens gaat er een kopie naar onze ledenadministatie die uw aanmelding in behandeling nemen. Ook krijgt u een mail met de accountgegevens toegestuurd. In deze mail bevind zich een activatie link. Door deze te bevestigen weten we zeker dat het om uw mailaccount gaat en is uw lidmaatschap aanvraag afgerond.

Als u politievrijwilliger bent, dan bent u niet automatisch lid van de LOPV. U zult zichzelf aan moeten melden als lid.

Laat de bevestigingsmail lang op zich wachten? Kijk dan even in de map spam of ongewenste berichten.

Contributie

De contributie bedraagt tweemaal de uurvergoeding van een executieve politievrijwilliger (ongeacht of u daar recht op hebt).

  • 2016: € 14,36 (2 x € 7,18-) per jaar.
  • 2017: € 14,44 (2 x € 7,22-) per jaar.

We ontvangen graag uw machtiging voor de automatische incasso van de contributie. U kunt de machtiging digitaal ondertekenen en naar ons toesturen met behulp van Adobe Acrobat Reader DC Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Mocht u niet weten hoe dat werkt, print dan de incassomachtiging uit. Nadat u de incassomachtiging hebt ondertekend kunt u dit inscannen of fotograferen en mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Indien het uw voorkeur heeft om deze incassomachtiging per te post sturen, dan kan dit naar:

LOPV
antwoordnr 4062
3830 VB te Leusden (postzegel is niet nodig).

Met de incassomachtiging geeft u de LOPV toestemming om jaarlijks de contributie automatisch af te schrijven.