Word lid en ontdek alle voordelen

De LOPV is aangesloten bij Politievakbond ACP en zet zich er maximaal voor in dat jij je werk als vrijwilliger bij de politie veilig, gezond en met plezier kunt doen tegen goede voorwaarden. Zo sta je er niet alleen voor. Mocht er iets gebeuren tijdens je werk bij de politie, dan kun je voor advies of hulp een beroep doen op goed opgeleide juristen. Ook kun je terecht met vragen over je rechten als politievrijwilliger.

Ledenvoordelen

Door tal van voordelen waar jij als lid gebruik van kan maken, wordt jouw LOPV-lidmaatschap extra interessant. Je krijgt korting op verschillende verzekeringen, studies, zonnepanelen, mobiele telefonie en nog veel meer.

LOPV/ACP-leden kunnen bovendien voordelig een rechtsbijstandverzekering afsluiten bij ARAG voor conflicten in de privésfeer. Voor €73,96,- per jaar (€6,16,- per maand) heb je recht op juridische bijstand voor verkeers-, consumenten en woonconflicten én desgewenst voor werk en inkomen in de privésfeer (meerprijs €2,56,-/maand). Dit betekent dat je ook voor je andere (hoofd)baan verzekerd bent van uitstekende rechtshulp. Aanvullende modules afsluiten kan ook. Een (andere) rechtsbijstandsverzekering heb je niet meer nodig. Kijk voor meer informatie op www.acprechtshulppolis.nl

Wat kost een lidmaatschap?

Voor LOPV/ACP-leden geldt een speciaal contributietarief. Dit tarief is lager dan voor andere leden, gezien het geringe aantal uren dat politievrijwilligers werkzaam zijn binnen de politieorganisatie. Al voor € 50,- per jaar (€4,16 per maand) kun je gebruikmaken van het uitgebreide aanbod van diensten en ledenvoordelen van de LOPV.

Stap 1 van 3

  • Persoonsgegevens

  • DD dash MM dash JJJJ