Meld je nu aan als lid bij LOPV: belangenorganisatie van en voor politievrijwilligers

De Landelijke Organisatie voor Politievrijwilligers (LOPV) zet zich er maximaal voor in dat jij je werk als vrijwilliger bij de politie veilig, gezond en met plezier kunt doen tegen goede voorwaarden. Zo sta je er niet alleen voor. Mocht er iets gebeuren tijdens je werk bij de politie, dan kun je voor advies of hulp een beroep doen op goed opgeleide juristen. Ook kun je terecht met vragen over je rechten als politievrijwilliger.

Ledenvoordelen

De LOPV is aangesloten bij Politievakbond ACP. Daardoor kun jij als LOPV-lid ook gebruikmaken van het uitgebreide aanbod van diensten en ledenvoordelen van de ACP. Door tal van extra voordelen - naast de individuele en collectieve belangenbehartiging - wordt jouw LOPV-lidmaatschap extra interessant. Denk aan flinke kortingen op verzekeringen zoals een autoverzekering, verschillende trainingen & workshops en hulp bij je belastingaangifte.

Wat kost een lidmaatschap?

Voor LOPV-leden geldt een speciaal contributietarief. Dit tarief is lager dan voor andere (ACP-)leden, gezien het geringe aantal uren dat politievrijwilligers werkzaam zijn binnen de politieorganisatie. Al voor € 57,60 per jaar (€4,80 per maand) kun je gebruikmaken van ons uitgebreide aanbod van diensten en ledenvoordelen.

Stap 1 van 3

  • Persoonsgegevens

  • DD dash MM dash JJJJ

Extra voordeel

Ben je eenmaal lid van de LOPV dan kun je bovendien voordelig een rechtsbijstandverzekering afsluiten bij ARAG voor conflicten in de privésfeer. Voor €73,96,- per jaar (€6,16,- per maand) kun je een polis afsluiten en heb je recht op juridische bijstand voor verkeers-, consumenten en woonconflicten én desgewenst voor werk en inkomen in de privésfeer (meerprijs €2,56,-/maand). Dit betekent dat je ook voor je andere (hoofd)baan verzekerd bent van uitstekende rechtshulp. Aanvullende modules afsluiten kan ook. Een (andere) rechtsbijstandsverzekering heb je niet meer nodig. Kijk voor meer informatie op www.acprechtshulppolis.nl

word lid