word lid

Aangepaste planning lesdagen doorstroomopleiding N2-N4

Na enige onrust onder politievrijwilligers die de doorstroomopleiding N2-N4 gaan volgen, is onlangs een nieuwe afspraak gemaakt tussen de Politieacademie en LOPV. Zo wordt de eerdere planning van lesdagen aangepast. Daardoor zal de opleiding drie maanden langer duren maar tegelijkertijd minder belastend en intensief zijn bij de start van de opleiding. Collega’s gaven namelijk aan dat zij in de knel zouden komen. Daarom is nu meer ruimte gecreëerd.

Volgens afspraak starten in week 19 twee klassen binnen de doorstroomopleiding in deeltijd voor politievrijwilligers in Apeldoorn en Eindhoven. Ook start in week 22 in Rotterdam een deeltijdopleiding voor nieuwe vrijwilligers. Deze collega’s zijn inmiddels ook op de hoogte gebracht van de aangepaste planning in lesdagen.

Voortgang

Om ervoor te zorgen dat de nieuwe doorstroomopleiding goed gaat draaien, hebben de portefeuillehouder van de Gebiedsgebonden Politiezorg, Politieacademie en LOPV regelmatig overleg. Heb je als student aan de nieuwe doorstroomopleiding vragen en opmerkingen? Ga daarvoor eerst op de lijn bij je eigen docent. Loop je tegen zaken aan waar je niet uitkomt, neem dan vooral contact op met ons (LOPV).